Orbán benézett a kétharmadhoz

A miniszterelnök Veszprémben találkozott a Fidesz jelöltjével, Némedi Lajossal a kétharmados többségről is döntő időközi választások előtt.
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton találkozott pártjának a Veszprém megyei 1. választókerületben induló jelöltjével – számolt be róla a Veszprémi Hírportál.

A portál közlése szerint Némedi Lajos, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje bemutatta választási programját a pártelnöknek, és felvázolta azokat a feladatokat, amelyeket választókerületében a következő három évben meg kíván oldani. A beszélgetés után a miniszterelnök és a képviselőjelölt felkereste a Narancspont közösségi teret is.

Veszprém 1. választókerületében az időközi választást az Európai Unió biztosává avanzsált Navracsics Tibor lemondása miatt kell megtartani, aki az áprilisi választásokon győzött itt, de az új tisztségével összeegyeztethetetlen más kereső foglalkozás. A február 22-re kiírt megméretés dönt a Fidesz kétharmados parlamenti többségéről is. A baloldal a függetlenként induló Kész Zoltán mögött állt fel Némedivel szemben.
Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.