Orbán: A személyes sértettség beszél Simicskából

A Hír24 hétfőn megkérdezte Orbán Viktortól, hogy írt-e jelentést Simicska Lajosról katonakorukban, mint ahogy azt a médiavezér állította a Mandinernek.

"A személyes sértettség beszél Simicskából. Méltánytalan, hogy egyesek politikai csim bum cirkusszá silányítják a magyar politikát" – válaszolta a magyar miniszterelnök.

Orbán Viktor hasonlóan fogalmazott a budapesti nagyköveti értekezleten mondott beszéde után egy újságírói felvetésre. Szerinte a tények magukért beszélnek, minden információ elérhető. Sajnálatosnak nevezte, hogy "személyes sértettség ilyen mélyre juttathat bárkit". Hozzátette: nem látja értelmét "ilyen csinnbumm cirukszokat csinálni a magyar politikában", ezért ezekben a vitákban való részvételnek - a tények világossá tételén túl - nem látja értelmét.

Simicska az interjúban elmeséli, hogy Orbán odament hozzá, és magától elmondta, hogy jelentenie kell róla. Simicska arról is beszél, hogy úgy tudja, az erre hivatott helyeken nincsenek meg a róla szóló jelentések, holott ő a saját szemével látta a politikai tisztnél a róla szóló aktát, aki azok tartalmáról beszélt is neki. Elmondta azt is, hogy Orbán jelentései, ha nem is Budapesten, Moszkvában meglehetnek.

A Miniszterelnökség cáfolta a Simicska által mondottakat, és dokumentumokat bocsátott a honlap rendelkezésére annak igazolásául, hogy Orbán Viktor nem volt beszervezve.

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.