"Olyan szintű ember, mint Tarlós, több ezer van"

A következő két hétben le kell zárni az önkormányzati választással összefüggő ellenzéki tárgyalásokat. Az MSZP szerint az az alapvető érdek, hogy lehetőleg mindenhol egy kihívója legyen a kormánypárti indulónak - mondta Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese szerdán, Budapesten annak kapcsán, hogy Áder János köztársasági elnök október 12-re írta ki az önkormányzati választást.

Az ellenzéki politikus sajtótájékoztatón hangsúlyozta, készen fognak állni augusztus 25-re, amikor elindul az aláírásgyűjtés.
Mint mondta, a választáson helyt fognak állni annak ellenére, hogy a Fidesz mindig, minden választás előtt mindent megtesz azért, hogy megnehezítse az ellenzék dolgát. A nehéz körülmények közé sorolta, hogy az Alkotmánybíróság szűk többséggel nem találta alkotmányellenesnek az átalakított budapesti választási rendszert.

A főpolgármester-jelölt személyét firtató kérdésre az MSZP elnökhelyettese közölte, „olyan kapacitású meg szintű ember, mint a jelenlegi főpolgármester” több ezer van. Egy kérdés van csak – mondta –, hogy sikerül-e valakiben megállapodni.

Gőgös Zoltán azt mondta, a héten le kell zárni a kerületi megállapodásokat, és utána kell megegyezni a mindenki számára megfelelő jelöltről.

Van ilyen ember, higgyék el nekem, lehet, hogy több is van, mint a másik oldalon – jelentette ki.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.