Ókeresztény áldó imádság Orbán Viktorért

A jobboldali vezetésű csepeli önkormányzat a városrész hivatalos oldalán arra buzdítja a lakosságot, hogy minél többször mondjanak „Ókeresztény áldó imádságot Orbán Viktorért.”

Budapest XXI. kerületének polgármestere, Németh Szilárd (Fidesz-KDNP) hétfőn rövid közleményben szólította meg a lakosságot a városrész hivatalos honlapján. Arról ír a csepeli polgármester: „2012. január 8-án, Wass Albert erdélyi magyar költő és író 104. születésnapjának évfordulóján Ullrich Ágoston plébános, c. esperes a csepeli Szűz Mária Szeplőtelen Szíve Plébánia kertjében tartott megemlékezésen az alábbi ókeresztény imádságot olvasta fel.”

A közleményre kattintva elérhető az imádság, és annak bevezetője, amiben az olvasható: „Az ellenzék újra brutális támadást indított Orbán Viktor ellen. Mindenki a saját eszközével harcol. Vegyük fel a harcot! Minél többször mondjuk el az alábbi Ókeresztény Áldó imádságot Orbán Viktorért.”

Az ima így szól: „Az Úr legyen előtted, hogy igaz útra vezessen Téged. Az Úr legyen melletted, hogy karjaiba zárjon és oltalmazzon Téged. A Úr legyen mögötted, hogy megőrizzen Téged a gonosz álnokságtól. Az Úr legyen alattad, hogy felfogjon, ha elesel és kihúzzon Téged a csapdából. Az Úr legyen benned, hogy vigasztaljon Téged, ha szomorúság nehezedik Rád. Az Úr legyen körülötted, hogy megvédjen Téged, ha ellenség ront Rád. Az Úr legyen fölötted, hogy áldás szálljon Rád. Így áldjon meg Téged a jóságos Isten!"

A csepeli honlapon megjelent cikkben Németh Szilárd polgármester arra kéri az olvasókat: „Tegyék lehetővé, hogy minél több honfitársunk megismerhessék (sic!) az áldóimát!”

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.