Nyaraljon ön is Mészáros Lőrinc adriai villájában!

Ha adriai nyaralást tervez, vegye számításba a Zadarral szemközti Ugljan szigetét. Ivan Rakitic, a Barcelona horvát válogatott futballistája már felfedezte. Egy helyi újság szerint Mészáros Lőrinc 700 millió forintért vásárolt nyaralójában pihen. 
A Zadarski.hr horvát lap arról adott hírt arról (a hvg.hu fedezte fel), hogy Ivan Rakitic, a Barcelona sztárja a családjával nyaralni érkezett egy Zadartól nem messze lévő tengerparti házba. A lap megemlíti, hogy a focista az eszéki klub, az NK Osijek tulajdonosának, azaz Mészáros Lőrincnek a villájában tölti a szabadságát. Rakiticék érkezéséről lesifotókat is közöltek.

A felcsúti polgármester vagyonnyilatkozatában valóban szerepel egy Vir szigetén lévő ingatlan, jegyzi meg a hvg.hu, a kérdéses villa azonban nem ott, hanem Ugljan szigetén található, tehát valószínűleg nem ez az, amiről nyilatkozott.

A horvát lap képein szereplő Villa Maria építője viszont megerősítette, hogy az ingatlan tulajdonosa Mészáros Lőrinc. Ő úgy emlékszik, hogy a luxusnyaralót évekkel ezelőtt építették, de a gázszerelőből lett magyar milliárdos csak tavaly vette meg, 2,2 millió euróért, azaz közel 700 millió forintért. A kivitelező referenciaként használja a Villa Mariát, több képet is közölt róla. Különösen szépek a bejáratot védő arany oroszlánok, ilyeneket mi is be fogunk szerezni Magyarországon.

Hogy mennyiért lehet kivenni a Mészáros-villát, nem tudni pontosan, a turisticka agenciját tudnánk ajánlani. Ugljan gyönyörű sziget, 1278 lakosa van, majdnem olyan, mint Felcsút, csak valamivel több körülötte a tenger. Kikötőjében kisebb jachtok is kiköthetnek, a nagyobb hajók számára a kikötőtől délkeletre építettek horgonyzóhelyet. Van itt hely mindenkinek, ha nem horvát, akkor is elfér.

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.