Az államtitkár asszony szeretné, ha egész Magyarország neki szurkolna

„A Fut a család mozgalom keretein belül Államtitkár Asszony is indul az október 9-i maratonon, Budapesten. Nagyon szeretné, ha minél többen szurkolnának a mozgalomban indulóknak, buzdítanák Őt is a maraton alatt” – így kezdődik az az e-mail, amelyet Novák Katalin nevében küldtek az Emberi Erőforrások Minisztériumából az ország megyeszékhelyeire, a humántárcához tartozó Család, Esélyteremtési Önkéntes Házak vezetőinek és minisztériumi dolgozóknak.

A lapunkhoz eljutott levél szerint azok a beosztottak, akik Novák Katalin család és ifjúságügyekért felelős államtitkárt szeretnék buzdítani, a futás helyszínén szurkolói pólókat és a szurkoláshoz szükséges segédeszközöket vehetnek át, valamint egy térképet a maraton útvonaláról. Az Emmi sátránál pedig abban segítenek eligazodni, hol a „legszerencsésebb a buzdítás, szurkolás”.

Novák Katalin mozog és mozgósít
Novák Katalin mozog és mozgósít
Marjai János / MTI

A levélben azt is kérték a szervezők az önkéntes házak vezetőitől, hogy szerdáig jelezzenek vissza, pontosan hány embert tudnak mozgósítani.

Október 9-én immár 31. alkalommal rendezik meg Magyarország legnagyobb futóeseményét, a Spar Maratont, amelyre tavaly csaknem harmincezren neveztek.

Novák Katalinról köztudott, hogy szenvedélyesen fut. Talán az sem véletlen, hogy amikor a Békés Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház a Fut a család mozgalom népszerűsítése érdekében honlapján egy sorozatot indított olyan nőket bemutatva, akiknek az életében a családjuk, karrierjük mellett hangsúlyos szerepet kap a testmozgás, az első interjú épp az államtitkárral készült. Munkatársunktól

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.