Nobilis Márton az állami médiánál

Nobilis Márton, a Nemzeti Kommunikációs Hivatal korábbi vezetője az MTVA-nál folytatja pályafutását - erősítette meg lapunk információját a médiaszolgáltatási alap.
Az MTVA tájékoztatása szerint "Nobilis Márton az Új Média és Teletext Kft. ügyvezetője. A közszolgálati média online felületeiért felelős társasága megújul, mely menedzselésére Nobilis úr kapott felkérést eddigi vezetői, valamint kommunikációs területen szerzett tapasztalatai alapján."

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter tavaly októberben nevezte ki Nobilis Mártont az éves szinten 25 milliárd forint állami hirdetést elosztását koordináló Nemzeti Kommunikációs Hivatal elnökének. Nobilis Márton a milliárdos üzletember, Nobilis Kristóf fia. Nobilis Márton korábban a Prestige Média tanácsadója és ügyfélkapcsolati menedzsere volt. A Prestige Média Várhegyi Attila volt fideszes államtitkár feleségének, Várhegyiné Fekete Mariannának a tulajdona. Várhegyi Attila évek óta az MTVA tanácsadója.

Nobilis Márton idén szeptemberben távozott a hivatal éléről, miután Rogán Antal miniszterelnöki kabinetfőnök új minisztériumához került a Nemzeti Kommunikációs Hivatal felügyelete.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.