Néző vagyok, ments ki innen!

Több mint 1,3 millióan nézték végig a Celeb vagyok, ments ki innen! szerdai döntőjét, amelyet végül Molnár Andrea, a Szombat esti lázból ismert táncos, az RTL Klub és a SportKlub műsorvezetője nyert meg.
Az RTL Klub szerdán is toronymagasan a legnézettebb televízió volt. A 18 órás Híradó nézettsége csaknem egymilliós volt, a Barátok köztet 1,2 millióan nézték, a Celeb vagyok, ments ki innen! döntőjét pedig 1,34 millióan. A kereskedelmi tévék által leginkább preferált 18-49-es korosztályban is több mint 500 ezren nézték a celebshow döntőjét.
Molnár Andrea
Molnár Andrea
Völgyi Attila / RTL Sajtóklub

A TV2 már hetekkel ezelőtt feladata a versenyt a celebshow-ban, le is állította a hasonló stílusú saját műsorának gyártását, mert azt alig nézték. A TV2 főműsoridős nézettsége az elmúlt hónapokban teljesen összeomlott, ezt mutatja az is, hogy szerdán este negyed 10-től csaknem 11 óráig a 18-49-es korosztályban nem csak az RTL verte tönkre a csatornát, hanem beelőzte a szintén RTL tulajdonban lévő F+ és a Cool tévé is.

Molnár a Való Világ 4-ből ismert Baukó Évával és a harmadikként végül kiesett volt pornószínésznővel, Aleska Diamonddal jutott a brit licensz alapján készített, meglehetősen bornírt celebreality döntőjébe. Az egyik műsorvezető, Sebestyén Balázs közlése szerint a döntőben Molnárra vagy Baukóra összesen 980 ezer szavazatot adtak le.

A Celeb vagyok, ments ki innen!-nek az indulása, október 6. óta naponta több mint egymillió embert – minden harmadik nézőt – sikerült a képernyők elé ültetnie. Nézettsége a célközönség, a 18-49 éves korosztály képviselői között végig kiugróan magas volt. Az utolsó előtti, keddi adást is 1 millió 150 ezer ember nézte.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.