Nem kellett az állami televíziónak az édesanya, aki nem akart migránsoktól félni

Olvasói levélben fogalmaz meg éles kritikát egy édesanya az MTVA munkájával kapcsolatban. Mint írja, az állami televízió munkatársai kérdezték őt és még néhány szülőt a betelepítési kvótáról és a magyar kultúra veszélyeztetettségéről. A válaszuk hallatán leállíttatta a felvételt az MTVA munkatársa. Az Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook-bejegyzését közöljük.

„Üdv!

Gondoltam, leírom, ami ma megesett velem, elég vicces és szörnyű is egyben.

A játszótéren voltunk a kislányommal, ment a játék, beszélgettünk az anyukákkal. Egyszer csak megjelent a MTVA, hogy ők a migránskérdésről forgatnak, és fiatal anyukákat keresnek, hogyan érint minket, hogy xx ezer migránst akarnak betelepíteni, félünk-e? Mikor kifejtettük, hogy mi a rasszizmus és gyűlöletkeltéstől félünk inkább, újabb kérdés jött: Jó de nem félünk attól, hogy ezek az IDEGENEK eltörlik a magyar kultúrát? Itt elkezdtünk nevetni, hogy jut valakinek ilyen az eszébe? Mondtuk, hogy ez még nagyobb butaság mint az előző kérdés...

Erre ránk mosolyogtak és megköszönték, hogy válaszoltunk , de sajnos mi nem vagyunk potenciális interjúalanyok! Visszakérdeztem: azért mert nem támogatjuk a hülyeséget? A válasz igen volt!

Őszintén szólva, az jobban megijesztett, amit ők csinálnak!"

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.