Nem minden iskola merte elfogadni az ellenzéki támogatást

A gyermekek tanulásához elengedhetetlenül szükséges iroda- és írószereket adományozott az iskoláknak Kész Zoltán független veszprémi képviselő. Az intézmények egy része nem merte elfogadni az iskolaszereket.
Az ország minden részéből hallani, hogy a Klik nem biztosítja maradéktalanul a napi működéshez szükséges irodaszereket. Több iskolában is a tanárok saját költségükre veszik a fénymásoló papírokat – mondta Kész Zoltán. Mielőtt lépett volna, felkeresett jó néhány iskolát, ahol megerősítették neki a lehetetlen állapotokat.

Kész segítséget ajánló felhívására sokan jelentkeztek, s összeírták, mire volna feltétlenül szükségük az intézményeknek a korszerű működéshez. Leginkább fénymásolópapírt, táblafilcet és hibajavítót kértek a pedagógusok a képviselőtől.

Sajnos voltak olyan iskolák, amelyek vezetői egy független képviselőtől nem merték elfogadni a segítséget – osztotta meg tapasztalatát Kész Zoltán. Az iskolák vezetői elmondták: ha kiderül, hogy elfogadták a felajánlást, akkor annak káros következménye lehetne rájuk és iskolájukra nézve.

Kész szerint jó volna végre elérni, hogy gyerekeink jövőjét ne áldozzák fel a politikai vitákban, a pedagógusok pedig ne féljenek segíteni intézményükön a gyerekek érdekében – fogalmazott Kész Zoltán.
Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.