Nem fogy a Magyar Krónika - elhervadt a pitypang?

Ingyen osztogatják szét a kormánylapot, az eladásra szánt példányok fele a nyakukon maradt.

Bőven maradt a Magyar Krónika első számából: a Lapkernek értékesítésre átadott 3700 példányból végül 1750-et vásároltak meg az olvasók, további 240-et pedig alternatív terjesztésben adtak el. Körülbelül 6300 darabot ingyenesen osztottak szét - írta a Mandiner.

„A nem hivatalos információk szerint elég nagy volt az első szám iráni érdeklődés, ez biztató" – ezt még július 3-án, a folyóirat második száma megjelenésének napján közölte a Mandiner érdeklődésére a Magyar Krónika szerkesztőségi titkára.

Az eladási adatokat mostanra összesítették, eszerint a 10500 nyomott példányból 5821-et adtak át térítésmentesen közintézmények, könyvtárak, illetve iskolák számára. A Lapkerhez terjesztésre 3700 példány került, ebből 1750-et adtak el. A kiadóban 979 darab maradt, ebből 240-et adtak el alternatív terjesztésben, míg 500-at tiszteletpéldányként, illetve promóció keretében osztogattak el. A Magyar Krónika részéről megjegyezték: az első szám megmaradt példányainak értékesítése folyamatos, naponta 2-5 darabot adnak el belőle.

A lap a második számtól kezdve már 550 előfizetővel rendelkezik, a harmadik számtól pedig várhatóan meghaladják a 700-at.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.