Navracsics Dugonics Tituszhoz hasonlítja az ellenzéket

Előzetes regisztráció nélkül is lehet alacsony részvétel a parlamenti választásokon, és a választói feliratkozásos rendszerben is lehet magas - mondta Navracsics Tibor a Hír TV -ben.

Az igazságügyminiszter az ellenzéki reakciók, tiltakozások kapcsán úgy fogalmazott, az a kép kezd körvonalazódni számára, hogy az ellenzéki pártok a mostani közvéleménykutatási adatok alapján "nagyjából" feladják azt a reményt, hogy átveszik a vezetést még ebben a ciklusban a Fidesszel szemben a népszerűségi listákon.

"Ha a választási győzelem is csekély eséllyel kecsegtet számukra, alternatív taktikaként adódik a számukra, hogy a választásokat kell valahogy lerontani". - Értelmes vita helyett a hátralévő időszakban az ellenzéki pártok nyilvánvalóan azt próbálják a nyilvánosság előtt minél szélesebb körben terjeszteni, hogy a 2014-es választások nem lesznek szabadok és tisztességesek. És egyúttal a nemzetközi közvélemény tiltakozását is kiváltsák.

Ahogy Dugonics Titusz magával rántotta annak idején a törököt, úgy az ellenzék, ha már nem tudják megnyerni a választást, akkor magukkal rántják a választásokat is - vélelmezte Navracsics Tibor.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.