Most az Adj gázt! rendezője prüszkölhet

Jeszenszky Sándor "gázt akart adni" az Élet menete alatt, az Anonymous magyar szekciója viszont ötödik sebességbe kapcsolt. A hírek szerint feltörte a Nemzeti Érzelmű Motorosok vezetőjének számítógépét.

Saját bevallása szerint feltörte az Anonymous magyar csoportja az Adj gázt! elnevezésű szélsőjobbos rendezvény szervezőjének számítógépét – adja hírül az Index Képviselő Funky blogja –, s igen érdekes fotókat talált a Jobbik XI. kerületi alapszervezetének exelnökéről.

A nemzeti érzelmű motorosok vezetője az állítólag eredeti képeken tangában rúdtáncol, máskor csillogó ruha van rajta, az egyik "korosztályos" képen a tanga alatt a nemiszervét tapogatja. Máskor a Jeszenszky Sándornak mondott férfi egy színpadon fekve meztelenül nyúl magához.

Az Anonymous így kommentálta az akciót: "Jeszenszky Sándor (ex-Jobbik: Jobbik XI. kerületi alapszervezetének elnöke, a Nemzeti Érzelmű Motorosok Egyesülete elnöke, az "Adj Gázt!" elnevezésű, betiltott náci rendezvény főszervezője, az első magyar swinger-klub szervezője) Enjoy the Pix & FUCK THE NAZI BASTARD! Anonymous vagyunk. Légiót alkotunk. Nem felejtünk, nem bocsátunk. Számíts Ránk!"

Jeszenszky a Nemzeti Érzelmű Motorosok rendezvényének botránya miatt lemondott a Jobbik XI. kerületi elnöki tisztségéről. Nem akarta, hogy miatta támadják a pártot.

A mostani fotók után viszont valószínűleg új kontextusba helyeződik a híressé vált "Adj gázt!" mondat – írják a blogban.

Jeszenszky: egy bulin készültek a fotók

"Politikai elkötelezettségem és szerepvállalásom miatt aljas, sunyi  támadás ért olyan területen, amelynek nincs köze a közéleti tevékenységemhez" – írta a hvg.hu-nak Jeszenszky Sándor. Jeszenszky elismerte, hogy a fotók őt ábrázolják. Azt írta, a képek 2006 körül készültek, amikor „egy zártkörű születésnapi rendezvényen a baráti kör ünnepelt hölgytagja számára egy meglepetés „Full Monthy” (Alul semmi) műsort készítettünk az azonos című filmvígjáték ismert képsorai alapján”.

„Szomorú, hogy a magyar politika olyan mély szintre züllött, ahol már az emberek privát szféráját sem kímélik. Mivel egész életem során mindig is tisztességes és becsületes voltam, nem találtak mást a levadászásomra, a karaktergyilkosság elkövetésére, mint egy vicces, zártkörű baráti összejövetel szigorúan privát képeit” – írta Jeszenszky. A motorosok elnöke arra kérte „a nemzeti érzelmű embereket”, „vegyék észre, mi a célja a lejáratóknak ezzel a jogsértő akcióval: szisztematikusan levadászni a becsületes és elkötelezett embereket”.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.