Mire kapott költségtérítést Tóbiás József?

Nyíregyházi lakcíme után kapott évekig költségtérítést Tóbiás József, de közben bevallottan a budapesti agglomerációban, Érden élt - olvasható a Magyar Nemzet szerdai számában. Az MSZP frissen megválasztott elnöke már 2003 óta lakik Hagyó Miklós egykori családi házában.
A lap megkeresésére Tóbiás József elmondta, hogy állandó lakcíme Nyíregyházán van, ez után kapott évekig költségtérítést az Országgyűléstől. Ez idő alatt a Budapest határában fekvő Érden lakott Hagyó Miklós, akkori szocialista főpolgármester-helyettes családi házában. 2003-tól bérelték az ingatlant, 2009 óta viszont már tulajdonos Tóbiás József.

Azt, hogy ez idő alatt összesen mennyi költségtérítést kapott, Tóbiás a lapnak nem tudta megmondani. A Magyar Nemzet megkeresésére az országgyűlés sajtóosztálya sem szolgált eddig adattal - írják.

Szerdán kora délután az MSZP közleményben reagált a Magyar Nemzet cikkére. Ebben azt írják: Tóbiás József minden vonatkozó jogszabályt betartott a költségtérítéséhez és egy, a cikkben mellékesen említett dombrádi családi ház eladásához kötődően.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.