Miniszterelnökség: Valójában Orbáné a felcsúti páholy

 

A
A "félrevezető felirat"
Reviczky Zsolt / Népszabadság

A Miniszterelnökség semmilyen sportlétesítményben nem vásárol, nem bérel és nem tart fent saját páholyt - közölte a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője csütörtökön az MTI-vel.

Havasi Bertalan ezt arra reagálva tudatta, hogy a felcsúti Puskás Akadémia Pancho Aréna - amelynek hétfőn tartják a nyitóünnepségét - egyik VIP-páholyán a Miniszterelnökség felirat szerepel. (Az aréna sajtóbejárásán készült képeinket itt nézhetik meg - A Szerk.)

És a szóban forgó páholy
És az egyik felcsúti páholy
Reviczky Zsolt / Népszabadság

A Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője szerint az új felcsúti stadionban található felirat félreérthető, "a kérdéses erkély nem a Miniszterelnökségnek, hanem a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia alapítójának van fenntartva, aki jelenleg Magyarország miniszterelnöke - ez azonban nem volt és lesz mindig így".

Ezt a logikát követve, könnyen belátható, hogy ha egyszer változás történne a miniszterelnöki poszton, akkor a páholy feliratát "Orbán Viktor"-ra kellene cserélni. (A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát egyébként 2007-ben alapították, az alapító pedig személyesen Orbán Viktor volt.)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.