Felcsútra akkor is ömlik a pénz, ha mindenki szabadságra megy

A helyi képviselő-testület július 24-től ­augusztus 18-ig igazgatási szünetet rendelt el, és friss hír, hogy Mészáros Lőrinc polgármester megkezdte két hónapos szabadságát. ­Amiben nincs semmi rendkívüli, máskor is így szokott lenni – felelte érdeklődésünkre a falu jegyzője.

És miközben kiderült, a több mint három és fél milliárd forintból felhúzott szentélyszerű focipálya, a Pancho Aréna és a csaknem  egymilliárdból megépített kisvasút után most luxussportcsarnok létesül Orbán Viktor falujában Sisa András azt is elmondta, hogy Mészáros Lőrinc társadalmi megbízatásban látja el polgármesteri teendőit. Ez azt jelenti, hogy voltaképp nincs munkaideje.

Azt is megtudtuk, hogy tiszteletdíjat ugyan havi 300 ezer forint erejéig így is kap, de annak felvételéről már a ciklus legelején lemondott; az összeget vagy civil szervezet, vagy valamelyik egyház, vagy egy-egy magánszemély (védőnő, óvónő) kapja meg.

A polgármester sajtósa érdeklődésünkre szintén azt közölte, hogy Mészáros megkezdte évi rendes szabadságát, de hogy pontosan hol tölti, azt nem ­kívánja nyilvánosságra hozni.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.