Mesterházy Attila forró hangulatot ígér a kampánynyitón

A szocialisták kormányfőjelöltje a mai kampánynyitóra négyezer embert vár, a YouTube-on és a Facebookon közzétett új videójában azt mondja, arról fog beszélni, mit kell még tenni, hogy a rendszerváltáskori közös álmainkat beteljesítsük.

Mesterházy Attila újabb videót töltött fel a YouTube videomegosztó portálra, amit a Facebook közösségi oldalon is közzétett. A szocialista miniszterelnök-jelölt az országos kampánynyitó főpróbáján azt mondta: szombati beszédében többek közt arról fog szólni, mit kell tenni azért, hogy beteljesülhessen a rendszerváltás álma.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

Mesterházy Attila - háta mögött a színpaddal, amelyen az "Új jelölt, új program" felirat látható - arról is beszélt, hogy több mint négyezer embert várnak a SYMA-csarnokba.

Az MSZP kormányfőjelöltje a mai rendezvényre "jó, forró hangulatot" ígért. Mint az interjúban említi, húsz éve a rendszerváltáskor volt egy közös álom, "szabadságot, függetlenséget, jólétet akartunk. Sok eredményünk van, de sok mindent kell még tenni ezért az álomért" - mondta.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.