Mese Orbán ígérete a modern városokról

Orbán Viktor körbehaknizta az országot, ígárt fűt-fát a Modern városok program keretében, most meg visszavonta azokat - méltatlankodik az MSZP Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete.
Kránitz László, a párt megyei elnöke szerint  2014-ben a Fidesz polgármester jelöltje csak úgy tudott nyerni elenyésző különbséggel Sopronban, hogy közvetlenül a választás előtt Lázár János biztosra ígérte:  2018 március 15-én avatják a Sopronig érő M85-ös utat. Ezt az ígéretüket befoglalták a polgármester által is  aláírt, leginkább mesegyűjteménynek látszó  Modern városok programjába.

Megdöbbenéssel olvastuk a Magyar Közlönyben, hogy számtalan beígért beruházást egyszerűen kihúztak, az M85-ös fejlesztését pedig kitolták 2022-ig - írja a soproni Kránitz László.

Egyre több megyei jogú város  eszmél rá, hogy széles szakadék tátong Orbán ígéretei és a valóság között. Az M1-es és az M7-es sztrádahasználói pedig azon háborognak, hogy mindösszesen 9 napig élt a kormány ígérete az autópályák  három sávosra szélesítéséről.

 

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.