Merénylettől féltik Orbán Viktort a menekültek miatt

Megemelte Orbán Viktor miniszterelnök védelmi szintjét a migráció miatt a Terrorelhárítási Központ (TEK) - értesült a Magyar Idők.
A lap szerdai számában közölt cikk szerint a nagyobb védelmet az is indokolja, hogy a szakszolgálatok terrorveszélyt tártak fel a magyarországi illegális bevándorlással kapcsolatban.

A lap úgy tudja, a fokozott figyelem kiterjed a miniszterelnök környezetére, családjára is. Az intézkedések nem csupán személyi, hanem objektumvédelmet is jelentenek, amelyből a TEK-en kívül a nemzetbiztonsági szolgálatok is kiveszik a részüket.

Horváth József, a katonai titkosszolgálatok korábbi helyettes vezetője közölte: a kormányfő, illetve családja védelmi szintjének emelése a szakmai protokoll része, és a TEK nem is intézkedhetett másként - olvasható a Magyar Idők szerdai számában.

Lapunk úgy értesült, hogy a magyar biztonsági szolgálatok nem azonosítottak terrorcselekmény elkövetésére készülő bűnözőket a menekültáradatban, de legalább 30-40 embert tartanak megfigyelés alatt terrorszervezetekhez köthető csoportokkal fenntartott kapcsolatuk miatt

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.