Menekülnek a nézők az M1-ről

A hétfői nézettségi adatok azt mutatják, hogy a nézők menekülnek az M1-ről, a vasárnap elindított állami hírcsatorna nézettsége két nap alatt jelentősen zuhant.
A hétfői nézettségi adatok szerint az M1 legnézettebb műsora a fél nyolcas híradó volt, amit 255 ezren néztek meg. A második a reggel hat órás híradó, amire 131 ezren voltak kíváncsiak, majd a déli híradó 111 ezres nézettséggel. A negyedik legnépszerűbb M1-es műsor volt a délután fél héttől éjfélig tartó Ma Este, amit 103 ezren, az ötödik a hajnali 6 órától csaknem 9 óráig tartó Ma Reggel, amit 95 ezren néztek.

Az M1 fél nyolcas híradójának nézettsége már vasárnap is jelentősen csökkent a korábbiakhoz képest. A teljes lakosság körében régebben bőven 300 ezernél több néző kapcsolt a híradóra, most vasárnap már csak 230 ezren. Egy hónappal ezelőtt, a 7. héten az esti Híradót átlagosan 349 ezren nézték a felnőtt népesség körében.

A nézettségi adatok alapján az ATV veri az állami hírcsatornát. Az Egyenes beszédre 341 ezren voltak kíváncsiak, az esti háromnegyed hatos híradót 228 ezren, a háromnegyed hetes pedig 238 ezren nézték meg hétfőn.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.