Megválik Kondortól az Echo TV

Május 1-i határidővel megszüntetik Kondor Katalin munkaviszonyát az ECHO TV-ben. Az internetes hírportálokon megjelent információt lapunknak Kondor Katalin megerősítette. Mint mondta, a múlt héten közölték vele, hogy szerződést bontanak, amit nem indokoltak. Valószínűsíti ugyanakkor, hogy a tulajdonos nem tartott igényt az általa vezetett "Névjegy másképp" című műsorra.

Kondor Katalin - korábbi rádióelnök - kérdésünkre sajnálatosnak mondta, hogy indoklás nélkül felmondtak neki, "úgy tűnik, hogy arra, amit én értéknek tartok, itt nincs igény". Az utolsó adást még befejezi, újat már nem készít - arra viszont nem tudott felelni, hogy a műsor valóban megszűnik-e.

Kondor Katalin egyelőre nem tudott felelni a hogyan tovább-ra vonatkozó kérdésünkre, de mint mondta, abban a "kivételezett" helyzetben van, hogy már kitöltötte a negyvenéves szolgálati idejét.

Arra reagálva, hogy a Független (sic!) Újságírók Szövetsége a hírt kommentálva megdöbbenésének adott hangot, amiért "az a TV, amit mentsvárnak hittünk sokáig, a valóban nemzeti elkötelezettségű újságírókat sorban távolítja el a képernyőről", Kondor Katalin azt felelte: valóban többen elmentek az Echo TV-től, de hogy milyen körülmények között, azt nem tudja.

Az Echo vezetőségét eddig nem tudtuk elérni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.