Belföld: Megsemmisült egy Rogán elleni bizonyíték a rendőrségen - NOL.hu
 

Megsemmisült egy Rogán elleni bizonyíték a rendőrségen

Juhász Péter V. kerületi képviselő egy dokumentum-részlet képét tette ki ma reggel Facebook-oldalára, mely szerint véletlenül, egy technikai probléma miatt megsemmisült egy Rogán elleni bizonyíték.

"Upsz, a rendőrségen megsemmisült a Rogán elleni egyik bizonyíték. Hiba csúszott a független igazságszolgáltatás rendszerébe éppen most" - írja Facebookján Juhász Péter, V. kerületi képviselő.

Juhász szerint a CD-n 800 ingatlan listája volt, amelyeket Rogán Antal polgármestersége alatt értékesített az V. kerületi önkormányzat. Ezt a listát az ingatlaneladások miatt indult nyomozás miatt állította össze a rendőrség.

Juhász megjegyezte, Rogán beperelte őt, amiért azt mondta, Rogán "bűnözőkkel üzletelt". Rogán szerint azonban ilyen nem történt. "E per keretén belül kérte a bíróság a rendőrséget, hogy küldje el az igatlanok listáját, amit az önkormányzattól megkaptak egy másik nyomozás keretén belül. Az a nyomozás a belvárosi ingatlanpanama okán tett feljelentésem folyománya. Azt vizsgálja a hatóság, hogy vajon történt-e bűncselekmény az ingatlanok eladásakor. És láss csodát, az egyik legfőbb bizonyíték megsemmisül" - írja Juhász.

A hír megjelenését követően csütörtökön az ORFK azt közölte az MTI-vel: "A bíróság által kért adathalmaz - egy folyamatban lévő nyomozás nyomozati iratainak részét képező több száz A3-as oldalnyi nyomtatott iratmennyiség - az eljáró hatóság rendelkezésére áll, sőt az eljáró bíróság számára is beszerezhető. A rendőrség nem adott az adatszolgáltatást kérő bírónak olyan tartalmú választ, amelyben a fájl sérülésére hivatkozott volna."

 

 

Belföld
2016.03.17 08:24

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér