Meglopta az alvó betegeket, szabadlábon védekezhet

A rendőrök elfogtak egy férfit, aki egy kórházból próbált meg játékkonzolt és élelmiszert lopni - adta hirül a police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat – szabadlábon hagyása mellett – K. Zoltán 53 éves budapesti lakossal szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A férfi szeptember elején éjszaka, este tíz után ment be egy budai kórházba, és az alvó beteg  ágya mellett lévő székről ellopta annak játékkonzolját és a hozzá tartozó öt lemezt. A kórház alkalmazottai észrevették a bűncselekményt és felszólították, hogy adja vissza az értékeket. A férfi ennek eleget tett, majd távozott a helyszínről.

Néhány nap múlva a férfi újra visszatért az intézménybe, ekkor  a folyosón lévő hűtőszekrényből akart ételt lopni. Az akciót a biztonsági őrészlelte és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta az elkövetőt.

Az egyenruhások a férfi elfogását követően előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.