Még a hóhelyzet miatt is az MSZP-t ekézi a Fidesz

A Fidesz-KDNP frakciószövetség köszönetet mond mindenkinek, aki az elmúlt napokban részt vett a bajba jutott emberek mentésében, ugyanakkor bírálja az MSZP-t, amiért egy ilyen helyzetben segítség helyett "politikai haszonlesőként" lépett fel.

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár fideszes polgármestere és Michl József tatai kereszténydemokrata városvezető hétfői közös sajtótájékoztatójukon a Fidesz-KDNP frakciószövetség nevében köszönetet mondtak mindenkinek - rendőröknek, tűzoltóknak, katasztrófavédelmi szakembereknek, katonáknak, civil szervezeteknek, önkormányzatoknak, a közigazgatásnak és magánszemélyeknek - aki az elmúlt napokban részese volt az összefogásnak. Mint elmondták, Székesfehérváron négy melegedőben 800 embert, Tatán pedig 500 embert fogadtak be.

Cser-Palkovics András ugyanakkor bírálta az MSZP-t, mert szerinte az ellenzéki párt "mindent a hatalom oltárára emelve", ebből a helyzetből "politikai haszonlesőként eredményt kíván kovácsolni". Mint mondta, a szocialisták már az első órákban vizsgálóbizottsággal foglalkoztak, ahelyett, hogy segítettek volna. Szerinte ez egy ilyen helyzetben nem csak céltalan, hanem cinikus hozzáállás is, és pont azoknak az embereknek a megsértése, akik az összefogás részeseként segítették a probléma megoldását.

Az a kérdés, hogy a bajban hol volt Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon és Mesterházy Attila ? - fogalmazott Cser-Palkovics András.

Arra a felvetésre, hogy az MSZP megnyitotta helyi irodáit, a fideszes politikus azt mondta: nem irodák megnyitására lett volna szükség, hanem arra, hogy meleg teát, ételt vigyenek az úton rekedteknek vagy a melegedők egyikébe. Az MSZP vizsgálóbizottságról szóló kezdeményezésére vonatkozó kérdésre kijelentette: nem vizsgálóbizottságokra van szükség, hanem a bajbajutott emberek segítésére, ezt kellett volna tenniük a szocialistáknak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.