LMP: az MSZP törődjön saját magával

Az MSZP-nek inkább a saját jelöltjével kellene törődnie, nem egy másik autonóm párttal - mondta Jávor Benedek arra a szocialista felszólításra reagálva, hogy lépjen vissza a főpolgármester-jelöltségtől Tarlós István javára.

Molnár Zsolt, az MSZP fővárosi kampányfőnöke hétfői sajtótájékoztatóján mondta azt, hogy a fővárosi MSZP azt kéri az LMP vezetésétől, Jávor Benedek főpolgármester-jelölt lépjen vissza Tarlós István, a Fidesz jelöltje javára és ezzel tegye lehetővé, hogy a választók "tisztán és világosan választhassanak" az alternatívák között.

Jávor Benedek kijelentette, hogy az LMP alapvetően a saját szavazói felé tartozik elszámolással. Rossz gyakorlatnak nevezte, hogy az MSZP "hónapok óta mással sem foglalkozik", csak az LMP-nek próbálja megmondani, mit csináljon. Hozzátette, hogy az MSZP-nek inkább a saját jelöltjével kellene törődnie.

Molnár Zsoltnak azt üzente, hogy neki pedig inkább a saját főpolgármester-jelöltjüknek kellene tanácsokat adnia arról, hogy ne nyilatkozzon olyan "légből kapott és teljesen megalapozatlan dolgokat", mint a BKV ingyenessé tétele.
Közölte, az MSZP sokkal jobban járna, ha arra koncentrálna, hogy ne tegye nevetségessé önmagát, illetve ha megpróbálná felépíteni a jelöltjét ahelyett, hogy egy másik, autonóm párt belügyeibe akarna beavatkozni.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.