Lemondott Szujó Zoltán

A Népszabadság több forrásból megerősített információi szerint lemondott Szujó Zoltán az állami média sport-főszerkesztői posztjáról.
A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) péntek este közleményt adott ki, amely szerint Vobeczky Zoltán váltja Szujó Zoltán a főszerkesztőség élén. Az új főszerkesztő 2010-ben érkezett az MTVA-hoz, ezt megelőzően 11 évet dolgozott a Danubius Rádió sportosztályán riporterként, szerkesztőként, sporthírolvasóként.
Szujó Zoltán. Már négyszer is le akart mondani, de rábeszélték, hogy maradjon
Teknős Miklós / Népszabadság

Szujó Zoltán pedig a jövőben is meghatározó személye (kommentátora és műsorvezetője) lesz a Forma 1-es közvetítéseknek, illetve a motorsporttal foglalkozó műsorok kreatív producereként fog tevékenykedni. Az MTVA mind az M4 sportcsatornán, mind más, új területeken továbbra is számít Szujó Zoltánra.

Információink szerint Szujó már többször is le akart mondani a posztjáról, de eddig mindig rábeszélték, hogy maradjon. Úgy tudjuk, az állami médiának nagyon rosszkor jött Szujó lemondása, hiszen nyáron indítják el a M4 Sport tévécsatornát. Az MTVA nem kímél pénzt, paripát, fegyvert az új sportcsatorna létrehozása és műsorokkal való megtöltése érdekében, információink szerint több neves sportriporterrel tárgyalnak, s kiemelt fizetést ígérnek, hogy megerősítsék a kommentátorok csapatát.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.