Lecsaptak Felcsútra a kétfarkúak

Nem csak viccelődtek: szerdán tényleg kihelyezték a Kétfarkú Kutya Párt ellenplakátjait Orbán Viktor falujában.

"Ha Magyarország miniszterelnöke vagy, be kell tartanod a törvényeinket!" és "Itt hamarosan űrállomás épül" - áll azokon a plakátokon, amelyeket a Magyar Kétfarkú Kutya Párt és a Vastagbőr blog gyűjtése nyomán helyeznek ki a kormányfőhöz megannyi szálon kötődő Felcsúton - olvasható a 444.hu fényképes beszámolójában. Mint írják, a faluban két óriásplakát-hely van, és mindkettőt kibérelték az akció szervezői.

A kormányzati propagandát harsogó, bevándorló- és idegenellenes óriásplakátokra válaszul indított kampányt a Kétfarkú Kutya párt és a blog: eredetileg 3 millió forintot akartak összegyűjteni egy hét alatt, hogy ötven plakátot elhelyezhessenek országszerte. A közhangulatot jellemzi, hogy ehelyett több mit 33 millió forint gyűlt össze, most az első ötszáz hirdetményt helyezik el.

Az eredeti, sok vitát kiváltó plakátok megrongálóit feltűnően nagy erők ráfordításával , titkos megfigyeléssel üldöző rendőröknek is adtak egy fricskát. A plakátokra rányomtatták ezt is: "Tisztelt rendőrség! Ezt a plakátot nem kell őrizni. Kérjük, máshol óvják a közrendet!"

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.