Lázár: "aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér"

Sajátos véleménynek adott hangot Hódmezővásárhely közgyűlésén Lázár János polgármester, a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője egy most nyilvánosságra került hangfelvétel szerint. A hanganyagot ismertető Hírszerző szerint a politikus egyebek mellett azt mondta: akinek "semmije nincs, az annyit is ér".

"Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem." - egy most nyilvánosságra hozott hangfelvétel szerint egyebek mellett ezt mondta Hódmezővásárhely közgyűlésén Lázár János polgármester, a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője, olvasható a Hírszerző írásában.

A Hírszerzőn megjelent cikkben olvasható az is: a felvétel tanúsága szerint Lázár nem különösebben viseli szívén a devizahitel-válság miatt vagy más okokból bajba került honfitársai sorsát. Monológja után - írja a portál - a politikus azt ecsetelte, hogy aki ügyesen manőverezett az elmúlt évek árfolyam-ingadozásai közepette, az jól is járhatott.

Mindemellett reményét fejezte ki, hogy a családfő ügyessége következtében kisfia húsz év múlva "jó partinak" fog számítani a hódmezővásárhelyi lányos anyák körében.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.