Lázár ultimátumot adott L. Simonnak

Aki állami vezető lesz, az akkor teszi a legjobbat, ha megszabadul minden valós befolyást jelentő gazdasági érdekeltségétől - üzent ma a Miniszterelnökséget vezető miniszter az államtitkárának.

Nagyra értékelem L. Simon László államtitkár úrnak a Miniszterelnökségen végzett munkáját, ugyanakkor már neki is jeleztem azt az álláspontomat, hogy aki állami vezető lesz, az akkor teszi a legjobbat, ha megszabadul minden valós befolyást jelentő gazdasági érdekeltségétől. A jövőben nyomatékosan felhívom a Miniszterelnökségen dolgozó államtitkárok, helyettes államtitkárok figyelmét, hogy üzleti tevékenységet ne folytassanak!  Azért, hogy ne fordulhasson elő olyan helyzet velük kapcsolatban, ahol az összeférhetetlenségnek, vagy a visszaélésnek akárcsak a gyanúja is egyáltalán felmerülhet - olvasható  Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter mai közleményében. 

A miniszterelnökségi államtitkár borászata korábban zacskózott sárgabarackmagokat hozott fogalomba saját termékként, és azt hirdette, hogy rákellenes hatású, méregtelenítő, tisztítja a májat és javítja a látást. Kiderült azonban, hogy a hatóanyagokat nem vizsgálták be, a barackmagról sosem bizonyították, hogy védelmet jelentenek a betegségekkel szemben. Az viszont biztos, hogy nagyobb mennyiségben rosszullétet is okozhatnak - adta hírül az Index

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.