Lázár János vs. Szél Bernadett: félreértés vagy kőkemény szexizmus?

A paksi atomerőmű bővítése kapcsán keletkező atomhulladék tárolásának magyarországi elhelyezéséről vitázott a Parlamentben Szél Bernadett, az LMP társelnöke és Lázár János, miniszterelnökséget vezető miniszter.

Lázár mögött pukkadoztak a nevetéstől, amikor a miniszter biztosította Szél Bernadettet, hogy nem akar tőle semmi
Lázár mögött pukkadoztak a nevetéstől, amikor a miniszter biztosította Szél Bernadettet, hogy nem akar tőle semmi "olyasmit"
NolTV

A vita hevében Szél Bernadett kérdésére Lázár János azt mondta: "vagy sok közös témánk van, vagy önnek mindenről én jutok az eszébe". Majd reményét fejezte ki, hogy a képviselő asszony a többi minisztert is kiemelt figyelemben részesíti.

Szél viszontválaszában azt mondta, ez kőkemény szexizmus volt, majd amikor Hiller István, az Országgyűlés alelnöke arra kérte a képviselőket, hogy ne tegyenek félreérthető megjegyzéseket, akkor Lázár csak annyit mondott Szél Bernadett felé fordulva: "eszembe sem jutott ilyesmi Önnel kapcsolatban". A szócsata közben átsejlett a fideszes képviselők kacaja, Lázár mögött pukkadoztak a képviselők a nevetéstől, Szél Bernadett még nagyobb felháborodására.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.