Látványdózerolás Miskolcon, a számozott utcákban

A miskolci Martin-telepen egy javarészt üresen álló, romos társasház látványbontása után most szerdán a számozott utcákban folytatódott az úgynevezett „nyomortelep-felszámolási program" a borsodi megyeszékhelyen.

Ezúttal a Negyedik utcában, egy önkormányzati tulajdonú ingatlanban dózeroltak le négy lakást. Három lakó jogcím nélkül tartózkodott az ingatlanokban, őket végrehajtási eljárással már korábban kilakoltatták. A negyedik, jogszerűen ott lakó bérlővel megállapodást kötöttek, neki cserelakást biztosítottak.

Vajda János / MTI

– A mai napon nemcsak négy lakás dőlt össze Miskolc legveszélyesebb nyomortelepén, a számozott utcákban, hanem szimbolikusan egyszer s mindenkorra összedőlt a szocialisták időszaka alatt felvirágzott gettókultúra is – fogalmazott Kiss János, a Fidesz miskolci frakcióvezetője.

Szavai szerint Miskolc nyomortelepein a helyzet azután vált végképp elviselhetetlenné, miután „Gyurcsány miskolci szocialistái hanyag és nemtörődöm módon fészekrakónak nevezett ingatlancsaló bűnözők tömegeit engedték be a környező falvakból Miskolc lakótelepeire, akik aztán a város nyomortelepeire vonzották a hozzájuk hasonlókat. A szocialisták bőkezű segélyezési politikája és gyenge rendészeti teljesítménye pedig itt is tartotta őket Miskolcon".

Közölte: a Fidesz-KDNP nyomortelep felszámolási programja a szocialisták, a cigány nemzetiségi önkormányzat és a Jobbik minden ellenkezése ellenére folytatódik, nincsenek kivételek, a „rendteremtő gépezet" még a tabuként emlegetett számozott utcákban is működik.

Kiss János sajtótájékoztatót tart a Negyedik utcában
Vajda János / MTI

– Telepfelszámolási programnak aligha nevezhető az, hogy négy év semmittevés után a fideszes városvezetés véletlenszerűen kivezényel egy-egy munkagépet Miskolc különböző pontjaira, s nagy csinnadrattával lebontat egy-egy olyan önkormányzati ingatlant, amit az elmúlt négy évben bármikor lebontathatott volna – reagáltak a miskolci szocialisták a szerdai épületbontásra.

Közleményük szerint „Kiss János frakcióvezető cirkuszi mutatványa azonban mégis unikális abból a szempontból, hogy a gyűlölködésnek, az uszításnak és a hazudozásnak ezt a szintjét legutóbb talán csak a hírhedt Kristályéjszaka előtt tudták produkálni az őrült bajszost vakon követő birodalmi vezetők. Mint tudjuk, világégés lett belőle, több tízmillió halottal".

Felszólították, hogy az önkormányzati tulajdonú Miskolc Holding Zrt. követeléskezelési csoportvezetőjeként arról viszont mindenképpen számoljon be, hogy havi 600 ezer forint fizetésért miért éppen munkaidőben, délelőtt 9 órakor jár ki uszítani és hazudozni a Negyedik utcába.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.