galéria megtekintése

Közös fotón Vizoviczki és Kubatov, a két gézengúz

21 komment

NOL

Különösen pikáns fénykép került elő a több százmilliós adócsalással és vesztegetéssel vádolt Vizoviczki Lászlóról. A budapesti éjszakai élet hírhedt figurája, több szórakozóhely korábbi tulajdonosa egy nyilvános rendezvényen vett részt még 2012 áprilisában - nem sokkal letartóztatása előtt -, ami önmagában is ritkaság, főleg, hogy ilyen illusztris társaságban kapták lencsevégre.

Az Index által felfedezett - eredetileg a pesterzsébeti önkormányzat honlapján megjelent - fotó a Gézengúz Óvoda Lázár utcai Tagóvodájának 110. születésnapja alkalmából tartott zsúron készült. Itt Vizoviczki Kubatov Gábor jelenlegi Fidesz-alelnök mellett ül. Mint az Index megtudta, mindketten ebbe az óvodába jártak,  a zsúron a beszámolók szerint beszélgettek is egymással.

A sor közepén (mappával a kezében) Szabados Ákos szocialista polgármester, mellette Juhász Lajosné fideszes alpolgármester, Földesi Gyula volt fideszes parlamenti képviselő, Kubatov Gábor Fidesz-alelnök (keresztbe vetett lábakkal) és Vizoviczki Lászl
Öreg ovisok a zsúron: a sor közepén (mappával a kezében) Szabados Ákos szocialista polgármester, mellette Juhász Lajosné fideszes alpolgármester, Földesi Gyula volt fideszes parlamenti képviselő, Kubatov Gábor Fidesz-alelnök (keresztbe vetett lábakkal) és Vizoviczki László maffiózó (drapp zakóban)
pesterzsebet.hu

 

A fotó közvetlenül azután került nyilvánosságra, hogy kiderült: Vizoviczki korábban levélben kérte Kubatov közreműködését, hogy szabadlábon védekezhessen, a kampányban nyújtott állítólagos támogatásáért és fideszes politikusokat nem érintő bűnügyi információkért cserébe.

A levelet - melyet a Jobbik-közeli N1TV szellőztetett meg - a Vizoviczki lakásán folytatott házkutatás során foglalták le a nyomozók.

Vizoviczky önfeledten bámulja a lufikat
Vizoviczky (középen) önfeledten bámulja a lufikat. Fotó: pesterzsebet.hu

Kubatov elismerte, hogy megkapta a maffiózó levelét: "mivel az ügyben semmilyen rejtegetni valóm nincs, ezért ezt a levelet 24 órán belül átadtam a bűnüldözési szerveknek a nyomozás elősegítésének az érdekében" - reagált közleményében a Fidesz alelnöke. Majd egy sajtótájékoztatón azt is elismerte, hogy találkozott Vizoviczkivel: "Persze. Politikus vagyok, az a dolgom, hogy találkozzak emberekkel" - fogalmazott Kubatov Gábor.

Negyedmilliárdért kikerülhet a fogdából Vizoviczki

Rekordnagyságú összeg, 250 millió forint óvadék befizetése ellenében szabadlábra kerülhet Vizoviczki László. Ha eltűnik, akkor is bukja a pénzt, ha utóbb kézre kerül. Tovább a cikkre: >>>

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.