Kövér: Orbán küzd, mint malac a jégen

Azért olyan a világ, amiben élünk, mert a multik mozgatják a szálakat, és az ő érdekük a családok szétrohasztása, a nemzetek felbomlasztása – véli Kövér László házelnök.
Hazánk legnagyobb problémája a népességfogyás, s „cinkosság és lelkiismeretlenség úgy tenni, mintha nem ez lenne a legnagyobb bajunk" – nyilatkozta az Echo TV Mélymagyar című műsorában Kövér László házelnök. A Bayer Zsolt vezette beszélgetésből a 24.hu szemezgetett.

A szabadság olyan szintre jutott, hogy ma már egy multi is felbonthatja szponzori szerződését egy énekessel, ha fel meri hívni a figyelmet a társadalmi problémákra – fogalmazott Kövér. Bayer erre úgy kontrázott, hogy bejelentette, felmondja telekomos előfizetését és erre buzdította a Fidesz szavazóit is. A műsorvezető szerint ha két és félmillió ember így tenne, csődbe menne a Telekom Magyarországon, ami nem lenne ellenére. Kövér nem határolódott el a műsorvezetői kijelentéstől.

A házelnök szerint azért olyan a világ, amiben élünk, mert a multik mozgatják a szálakat. Úgy véli, a családok szétrohasztása, szétbomlasztása, a nemzetek felbomlasztása a multik érdeke. A hasznos idióták kezdenek többségbe jutni az európai elitben – hangoztatta –, a gyávákkal együtt kétharmados többségben vannak.

Ezért tűnhet úgy Kövér szerint, hogy „Orbán küzd, mint malac a jégen." De jó látni szerinte, hogy a térség országai felzárkóznak hazánk mögé.

Az európai menekültválsággal kapcsolatban Kövér kijelentette, már a legelső pillanattól kezdve alpári, aljas és tisztességtelen módon próbálták elgáncsolni a magyar megoldást. Szerinte ezt azért tették, nehogy követőkre találjon a hazai minta.

Azonban úgy látja, ma már egyre többen állnak melléjük, s adnak választ a további támadásokra, ahogyan ő fogalmazott, az „aljas, csendes, látszólag jogszerű próbatételekre".

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.