Kósa Lajos: „Nem vagyunk bolsevikok, hogy erővel csináljunk jót!”

„Ez olyan, mintha a KDNP azt ünnepelné, hogy sikerült a Bibliából kihúzni a szeretet szót”; „nem bolsevikok vagyunk, hogy erővel csináljunk jót”; a vasárnapi pihenőnap „ősrégi baloldali követelés” - szaporította ma reggel örökérvényű kijelentései tárházát Kósa Lajos Fidesz-frakcióvezető. Nem tudták meggyőzni az embereket a vasárnapi zárva tartás helytállóságáról.
Abszurdnak nevezte a Fidesz frakcióvezetője az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában, hogy az MSZP a boltzár eltörléséért lépett fel, ugyanis a vasárnapi pihenőnap ősrégi baloldali követelés.

Kósa Lajos úgy fogalmazott: ez olyan, mintha a KDNP azt ünnepelné, hogy sikerült a Bibliából kihúzni a szeretet szót.
Szerinte a szocialisták a multinacionális kereskedelmi láncok érdekeit szolgálják ki. „Csak gratulálni tudok nekik” - tette hozzá.
Közölte: a jogszabály visszavonását nem tartják vereségnek. Azt kudarcnak tartja, hogy nem tudták meggyőzni az embereket egy olyan intézkedés helyességéről, amely beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

A jogszabály gazdasági eredményei pozitívak: nőtt a kiskereskedelmi forgalom és a foglalkoztatás - mondta Kósa Lajos. A frakcióvezető a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában is beszélt a döntésről. Közölte: hiába helyes egy intézkedés, ha nem tetszik a választóknak. „Nem bolsevikok vagyunk, hogy erővel csináljunk jót” – mondta Kósa Lajos.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.