Koncz Zsuzsa szerint sem cenzúra

Az énekesnő közösségi oldalán tette közzé véleményét a Bródy János és MTVA közti vitáról a békesség kedvéért, avagy "...miért hagytuk, hogy így legyen..." címmel.
Koncz Zsuzsa ezt írja bejegyzésében: "Az év elején tárgyalásokat kezdeményeztem az MTVA-val személyiségi jogaimat sértő reklámkampányuk miatt. Nem követeltem milliós kártérítést, csupán annyit, hogy a március 14-i nagykoncertemet vegyék fel és adják le, hogy a buli nagy részét láthassák azok is, akik valamilyen okból nem jutottak el az Arénába."

Az M1 végül leadta a műsort, olyan hosszúságban, amennyi a megbeszélt műsoridőbe belefért. Az énekesnő szerint a koncert összes szereplőjével egyeztettek, így Bródyval is, aki tegnap a maga sajátos módján kért elnézést a viselkedése miatt.

Az énekesnő által leírtak igazából megerősítették az MTVA által közölteket, akik azt írták közleményükben, hogy egyeztetések folytak a koncert felvételéről a résztvevők és a készítők közt. Így Koncz és Bródy is tudott arról, hogy a zenész Ezek ugyanazok című száma kimarad a koncertfelvételből.

Az énekesnő bejegyzése, ha másra nem, egy valamire biztosan jó volt... egy kis "reklámra":

„Jelenleg készülőben van egy koncert DVD, amely reményeim szerint még az idén megjelenik. Ezen a DVD-én szerepel majd Bródy János Ezek ugyanazok című dala is."

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.