Kockás ingben Klinghammer ellen

Kockás inges csoportképpel tiltakoznak a Sashegyi Arany János Gimnázium tanárai a volt felsőoktatási államtitkár kijelentései ellen, miszerint a tüntetés felesleges, a tanárokon múlik, hogy a gyerekek hogy tanulnak, nem a szervezésen.

„Olyan pedagógusokra van szükség, akik okosak, erkölcsösek, és ezeket az értékeket adják át a diákoknak. Ezért vagyok pipa, ha a tévében nézem, hogy borotválatlan, kócos, kockás inges tanári kar grasszál. Tudniillik egy tanár a megjelenésével is példát mutat a gyerekeknek. Legalábbis én így gondolom” – fogalmazott Klinghammer István

Erre a mondatra reagálva posztolták az iskola Facebook oldalán az alábbi képet, amelyen kockás inget visel a tanári kar – bukkant rá a 444.hu

 

KIikHammernek szeretettel!:)
KIikHammernek szeretettel!:)
Facebook / Facebook

A KIikHammernek szeretettel!:) megjegyzéssel közzétett képhez egyelőre csak elismerő és bátorító kommentek érkeztek. 

szombati tüntetést követően hétfőn a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke, Galló Istvánné elmondta, hogy bíznak ugyan a Pedagógusok Sztrájkbizottsága és a kormány között zajló tárgyalások sikerében, de ezzel egy időben megkezdik az előkészületeket az országos pedagógussztrájk megszervezésére.

Orbán Viktor hétfői beszédében megemlítette a pedagógusok bérének emelését is, külön kiemelve, hogy szerinte ez azért volt fontos, mert a kormány sokra tartja őket, „rájuk meri bízni a gyerekeket”.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.