Kitart az Együtt mellett a Szolidaritás

A Magyar Szolidaritás Mozgalom közgyűlése hozzájárult ahhoz, hogy a nyár eleji újabb ülésükig meghosszabbítsák tavaly kötött stratégiai együttműködési megállapodásukat az Együtt - A Korszakváltók Pártjával.

A döntésről szombaton közleményben tájékoztatta a Szolidaritás az MTI-t, ismertetve éves rendes közgyűlésük határozatát, amely szerint a mozgalomnak politikai céljai eléréséhez meg kell erősítenie szervezetét, taglétszámát, ismertségét, pozícióját.

"A választási vereség után reményt kell mutatni, rá kell ébreszteni a társadalmat arra, hogy a Szolidaritás jelentheti az alulról építkező, új politikai erőt" - írták.

A közgyűlés úgy döntött, felhatalmazza az elnökséget arra, hogy tárgyaljon az Együtt - A Korszakváltók Pártjával kötött, tavaly júliusban elfogadott stratégiai együttműködési megállapodás felülvizsgálatáról és egy új tervezetéről. Addig is a közgyűlés hozzájárult az együttműködés ideiglenes meghosszabbításához a májusi európai parlamenti (EP-) választást követő első ülésükig - áll a közleményben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.