Jobbik: Inzultáltak egy nőt a Fidesz fogadóóráján

Bejelentés alapján a miskolci rendőrkapitányság vizsgálja azokat a körülményeket, amelyek egy miskolci fogadóórán történtek – válaszolta az MTI kérdésére pénteken Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Előzőleg a Jobbik azt közölte, hogy Deák-Bárdos Mihály, a Fidesz miskolci városi képviselője csütörtöki nyilvános fogadóóráján inzultált egy nőt.
A rendőrségi szóvivő hozzátette, hogy jelenleg adatokat, információkat gyűjtenek és tanúkat hallgatnak meg az ügyben.

Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője az MTI-hez eljuttatott péntek reggeli közleményében azt írta, hogy képviselőhöz és sportemberhez is méltatlanul viselkedett Deák-Bárdos Mihály fideszes képviselő, amikor csütörtöki nyilvános fogadóóráján agresszív módon útját állta egy, a fórumról távozni készülő többgyermekes családanyának.

A frakcióvezető azt írta: az egykori birkózó olimpikon azt sérelmezte, hogy a nő "az egyik média képviselőjeként" felvételt akart készíteni az eseményről és kérdéseket tett fel arról, mit tett eddig Deák-Bárdos Mihály Lyukóvölgyért.

Jakab Péter szerint a Fidesz képviselője a felvételkészítést megtiltotta, a kérdéseket provokációnak minősítette, majd "agresszív módon elállta a fogadóóráról távozni készülő hölgy útját, felszólítva kamerája átadására".

A Jobbik miskolci frakcióvezetője közölte, felszólítják a Fidesz miskolci frakcióját, hogy "határolódjon el képviselőjétől, akinek cselekedetére nincs mentség".

Az MTI kereste Soós Attilát, a Fidesz miskolci frakciójának vezetőjét, de a politikust egyelőre nem sikerült elérni.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.