Izrael válaszolt a fideszes polgármester kirohanására

A lehető leghatározottabban elítéli Szentgotthárd fideszes polgármesterének, Huszár Gábornak Izrael-ellenes kirohanását a budapesti izraeli nagykövetség - tudatta a külképviselet közleményben a Népszabadsággal.
A polgármester szavai ismételten bizonyítják azt, hogy vannak, akik nem tanulnak a történelemből - fogalmaz a közlemény, hozzátéve: éppen az ilyen jellegű uszítás vezetett a zsidók legnagyobb tragédiájához Magyarországon is. "Sajnálatos, hogy egy közszereplő, Szentgotthárd fideszes polgármestere – aki példakép kellene, hogy legyen a választókörzetében – ilyen hamis és nevetséges állításokat mond" - írják.

Amint arról beszámoltunk, Huszár Gábor az önkormányzati erőforrás-bizottság ülésén azt mondta, hogy szerinte Izrael állhat a november 13-i párizsi terrortámadás mögött. Mint mondta: bizonyos üzleti körök, amelyek mögött nagy valószínűséggel a zsidó állam állhat, a keresztény Európát az iszlám ellen akarja hangolni. A megdöbbentő kijelentést hangfelvétel is őrzi, amelyet a Nyugat.hu hozott nyilvánosságra.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.