Itt az Eduleaks!

A Népszabadság elindítja Eduleaks elnevezésű kezdeményezését azért, hogy konkrét példákon keresztül mutathassa be, milyen körülmények között dolgoznak a tanárok, milyen feltételek mellett használják az iskolát a gyerekek, a szülők.
Éppen ezért lapunk arra kér mindenkit, akinek olyan dokumentumok (például utasítások, körlevelek, meghívók, képek, szerződések, és így tovább) vannak a birtokában, amelyek segítenek bemutatni az oktatási rendszer abszurditását, problémáit, juttassa el szerkesztőségünkbe, hogy újságíróink feldolgozhassák az anyagot.

Nem csupán dokumentumokat, hanem történeteket is várunk, amelyek bemutatják, mi történik a gyermekek jövőjét alapvetően meghatározó szektorban. Nincs kréta? Fizetni kell a papírért? Elakad a pályázati pénz a Kliknél? Nem fizet vállalkozásának a Klik? Nem jut tankönyv? – forduljon hozzánk! Várunk minden információt, dokumentumot, sztorit az eduleaks@nepszabadsag.hu e-mail címre! (Postai cím: Népszabadság, 1082, Budapest, Futó utca 35-37, a borítékra írja rá, hogy Eduleaks.)

Forrásainkat sohasem adjuk ki.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.