Ismét lezárták az önkényesen megnyitott Lánchíd utcát

Nem sokáig használhatták a közlekedők a sorozatos átadás alatt álló Várkert Bazár környékét. A reggeli megnyitást követően kora délután újra lezárták a Lánchíd utcát a forgalom elől.
A Népszabadság helyszínen tartózkodó munkatársa arról tájékoztatott, hogy szerda délután fél kettőkor a felújítást végzők utasítást kaptak az utca lezárására, oda csak a mentők, a BKV és a taxik hajthatnak be.
Kovács Klára / Népszabadság

A lezárás elrendelése vélhetően senkit sem lepett meg: amint arról beszámoltunk, a munkálatok kivitelezője minden bizonnyal önhatalmúlag nyitotta meg az útszakaszt reggel. Kedden este ugyanis a fővárosi kormányhivatal közlekedési felügyelete nem adta meg az engedélyt a forgalomba helyezésre, mivel nem volt lezárva a műszaki átadás-átvétel, és több, balesetveszélyes elem is maradt a területen. A felügyelet álláspontja szerint a kivitelező egyenesen félrevezette a hatóságokat, irreális határidőkkel számolt.

A kivitelező viszont azt közölte, mindenképpen át akarják adni az utcát, és ilyen értelmű közléseket tett az I. kerületi önkormányzat, továbbá a BKK is a 86-os busz eredeti útvonalának helyreállításáról számolt be.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.