Indul a Bumeráng hetilap 150 ezres példányszámban

Pénteken először, 150 ezres példányszámban jelenik meg a Bumeráng című hetilap. A címválasztás nem véletlen: a két hónapja a Neo FM-en megszűnt reggeli műsor, a Bumeráng két műsorvezetője, Bochkor Gábor és Boros Lajos neve fémjelzi az új orgánumot.

Bochkor és Boros nem szerkesztők lesznek, hanem az új hetilap közleménye szerint "a szerkesztőség felett lebegő őrangyalként vigyázzák, hogy a Bumeráng életérzés új minőségében is megmaradjon, emellett természetesen írások, interjúk is fűződnek majd a nevükhöz."

A készítők szándéka szerint a Bumeráng mást kínál, mint amit az olvasók már megszokhattak a bulvárlapok esetében: letisztult megjelenésével, könnyen átlátható rovataival, bennfentesen tájékoztató és igényesen szórakoztató, a társadalom egészét foglalkoztató vagy érintő témák feldolgozásával, a külföldi és a hazai sztárvilág életét "belülről" bemutató írásaival túllép a hagyományos bulvárlapok tematikáján.

A szerkesztőséget Sándor Anikó irányítja, a lap képszerkesztője Pintér Márta fotóművész, művészeti vezetője Széchényi Ádám. A lap mögött a Neo FM korábbi tulajdonosa, a Geomédia Kiadó áll, amely többek között kiadja a Vasárnapi Híreket is. A lapot kiadó cégben résztulajdonos Földes Ádám, aki korábban a Neo FM vezérigazgatója
volt. Az 52 oldalas Bumeráng hetilap péntekenként jelenik meg a standokon 220 forintos áron.

Bochkor Gábor a Slágerben
Bochkor Gábor, Sláger Rádió,
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.