Hirtelen elhunyt a Quaestor-ügy egyik ügyésze

A Fővárosi Ügyészség szerint nem befolyásolja a brókerbotrány vizsgálatát a tragikus eset, amelyről az Index számolt be.

portál értesüléseit a Fővárosi Főügyészség is megerősítette. Bagoly Bettina közölte, hogy a napokban „váratlanul és tragikusan fiatalon valóban elhunyt” a Fővárosi Főügyészség egyik kiemelkedő tudású és munkabírású csoportvezető ügyésze. A szóvivő szerint a haláleset közvetlenül nem befolyásolja a Quaestor-nyomozás menetét.

Az elhunyt azt a csoportot vezette, amely a Quaestor-ügyön is dolgozik, de közvetlenül nem vett részt az illetékes csoport munkájában.

Ami jelenleg a következőképpen fest: április elsején a Fővárosi Törvényszék arra utasította a Fővárosi Főügyészséget, hogy egészítsék ki a hiányos vádiratot. Erre hatvan napot adtak. Az ügyészség ugyanakkor kijelentette, hogy nem hajlandó módosítani az iratokat. A határidő pár hét múlva, május 31-én jár le. Ha addig egyik fél sem enged, büntetőeljárás sem lesz, vagyis sem Tarsoly Csaba, sem a társai nem állnak majd bíróság elé. Az ügy egyébként nem kevesebb, mint 32 ezer pórul járt quaestorost érint.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.