Havas leszólta a Sláger és a Danubius rádiósait

Kifigurázta a Sláger Rádió könnyes búcsúját videóbejegyzésében Havas Henrik, akinek volt egy-egy keresetlen szava a honvédelmi miniszterrel repkedő Bochkor Gáborhoz és az ex-Danubius-nál ténykedő Sebestyén Balázshoz is.

Bochkorék jók voltak, mondta Havas, majd hozzátette: annyira férfiatlan, tré és gáz volt ott sírni (az utolsó adás idején). A neves médiaszakember baromságnak nevezte a könnyes búcsút, s nem ígérte, hogy lúgot inna ezek miatt.

Havas jegyzetében, amelyet egy könyvespolc előtt a zöld pulóverében mondott el, egy rossz szóviccet is megengedett magának: "Megértem, hogy van benne vágy (már Bochkorban - A Szerk.), hogy repüljön, hát most repült igazán, de nem MIG 29-cel."

"A" Bochkorékat hallgattam, mondta Havas, műsoruk szellemes volt, de aztán pár évvel ezelőtt történt valami. És kiderül, az történt, hogy Bochkor "bebújt Szekeres Imre honvédelmi miniszter seggébe. MIG 29-eseket vezetett, Afganisztánba kísérte el a kedvenc miniszterét." Hogy ezen kívül még mi történt, azt Havas Henrik nem mondta.

Sebestyén Balázst valamivel gyorsabban elintézte: visszaküldte Equadorba meg a trópusokra. "Balázs, irány Argentína, az való neked" - mondta.

Búcsúzóul annyit tett hozzá, hogy Bochkor-Boros jó barátai, "biztos lesz egy kis rádiócska, ahol el lehet hajítani a bumerángot".

A nagyhatású videobeszédre összesen öt komment érkezett. Mindahányat ugyanaz az álnév, tutticarlos jegyzi.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.