galéria megtekintése

A cigány állatoktól a kirgiz geciig – hat gondolat, amivel Bayer Zsolt kiérdemelte a lovagkeresztet

181 komment

NOL

Címzetes egyetemi tanárok, neuroradiológusok, kémikusok, történészek, írók és költők mellett az augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmából a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést kapott Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap publicistája, a Békemenet atyja, az Echo Tv szerkesztője is. Összegyűjtöttünk néhány mondatot az ötös számú párttagkönyv büszke tulajdonosának újságírói munkásságából, amivel méltán rászolgált a rangos állami elismerésre.

2003. Magyar Nemzet: „Mindent lehet. A társadalom immunrendszere elsorvadt, önbecsülése eltűnt. Eltűnt már akkor, amikor a rendszerváltás hajnalán eltűrtük Spiró György ezen mondatát: »Jönnek a mélymagyarok, jönnek a szarból megint…«”

2008. Magyar Hírlap (MH), Kóka Jánoshoz, az SZDSZ akkori elnökéhez írt nyílt levél: „Kedves János, téged is gyűlöllek. Persze nem lenne túl nagy erőfeszítés ezt a tényt becsomagolni, politikailag korrekté tenni, de már nincs kedvem hozzá. Nincs kedvem a politikai korrektséghez (...) A híres-hírhedt berlini kabarékban estéről estére azon röhögött a törzsközönség, hogy kifigurázták Trisztán és Izolda legendáját. Levizelték, kigúnyolták, kiröhögték mindazt, ami a németeknek fontos volt és szent. Aztán egy este megjelentek a nagyon szőke, nagyon kék szemű, horogkeresztes karszalagot viselő német fiúk, és felismerhetetlen péppé verték a bártulajdonos arcát a pult szélén...”

 

2011. MH, Schiff Andrásnak a The Washington Postban megjelent cikkére válaszul: „Magyarországból »bűz árad« – írja valami Cohen névre hallgató, bűzlő végtermék valahonnét Angliából. Cohen, meg Cohn-Bendit meg Schiff. A Népszava pedig a nagy kalapácsos ember vörös figurájával jelentkezik, és sajtószabadságot követel. A legtöbben pedig azt gondolják, hogy ez valami újdonság, s hogy ilyen hadjárat még nem volt. Botorság. Nincs új a nap alatt. Sajnos nem sikerült mindet beásni nyakig az orgoványi erdőben...”

2013. MH, a szigethalmi késelésről: „A tények pedig ezek: a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, gyilkol. Ott és akkor ürít, ahol és amikor rájön. Ha valamiért ebben akadályoztatva érzi magát, gyilkol. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és gyilkol. A cigányok ezen része bármiféle emberinek nevezhető kommunikációra képtelen. Leginkább tagolatlan hangok törnek elő állati koponyájából, és az egyetlen, amit ért ebből a nyomorult világból, az az erőszak.”

2016. MH, menekültkérdés: „Eltelt el egy év, és több ezer migráns beperli Németországot, mert túl lassúnak ítéli a menedékkérelmek elbírálását. Eltelt egy év, és talán már az elmebetegek is látják, hogy a pofátlanságnak tényleg nincs határa… És a gyilkosságokról, egyéb bűncselekményekről és a terrorról még nem is beszéltünk. És még csak egy év telt el…”

2016. MH, a riói olimpia kapcsán: Ez így nem sport! Ez így csalás, becstelenség. (...) Négy év emberfeletti munkáját tette tönkre egy szemét, becstelen, kirgiz geci! Nem hiszem el, hogy ezek ellen a rohadékok ellen nem tenni valamit. U.i.: És akkor csak felvetésként jegyzem meg a végén: A törökök 98 %-a a muszlim szunnita ágához tartozik. A wikipedia szerint pedig a kirgizek szintúgy szunniták. Nem állítom, mert nem állíthatom, hogy ennek a vallási hovatartozásnak bármi köze is van a bírói csaláshoz, de azért elgondolkodtam rajta…)

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.