A Fidesz pontosan sejti, hogy Gyurcsány fél

A "Fidesz szerint" Gyurcsány Ferenc valami miatt tart a független igazságszolgáltatástól, ha már most a bíróságokat és az ügyészséget támadó nyilatkozatra ragadtatta magát - mondta Balsai István, az ellenzéki párt politikusa keddi sajtótájékoztatóján.

"Van egy gyanúnk, úgy gondoljuk, hogy valamilyen okkal és joggal tart Gyurcsány Ferenc a független igazságszolgáltatás szereplőitől, (...) ha már most olyan kijelentésékre kell ragadtatnia magát, hogy részrehajló és a Fidesz érdekének megfelelő döntéseket hoz a Magyar Köztársaság bírósága és ügyészsége" - mondta a miniszterelnök szombati kongresszusi beszédére utalva a politikus.

Balsai István szerint Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszternek el kellene határolódnia Gyurcsány Ferenc "szégyenteljes nyilatkozatától", és bocsánatot kellene kérnie.

Hozzátette: szeretnék Sólyom László köztársasági elnök véleményét is hallani az ügyben.

A Szerk. megjegyzése: Tipikus Fidesz-reagálás: semmi konkrétum, csak egy nem túl férfias föltételezés. Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja. Nem véletlen, hogy fölkelt a nap. De majd szólunk Sólyomnak, és akkor ez lesz, az lesz. Ahelyett, hogy fölszólították volna Gyurcsányt, szíveskedjen konkrétumokkal alátámasztani állításait, ők már tudják: a semmit. Az egész arra van, hogy újra és újra el lehessen szajkózni, hogy "szégyenteljes". Ez most a helyzet: a Fidesz szerint. (Rab László)

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.