Gyurcsány-forradalom 2.0

Nincs vége az MSZP-ben lezajlott palotaforradalomnak. Erre lehet következtetni a Hírszerző trockista időket idéző értesüléséből: kitört a botrány Gyurcsány lemondatása miatt az MSZP délelőtti frakcióülésén.

Újra "puccsol": Gyurcsány "vérfürdőt rendez" az MSZP-frakció ülésén. Ezzel a címmel számolt be a Hírszerző az MSZP-frakció délelőtti ülésén történtekről. A portál arról adott hírt, hogy "gyurcsányista puccsot robbantottak ki a miniszterelnök hívei az MSZP-frakció ülésén". És ezt így kommentálják: miután a miniszterelnök keresztülvitte a két egykori koalíciós párton barátja, a kisebbségi kormány gazdasági minisztere, Bajnai Gordon miniszterelnöki utódlását, hozzálátott párton belüli ellenfeleivel történő leszámoláshoz.

A konfliktus - állítólag - Gyurcsány Ferenc hívei és a miniszterelnök pártelnöki lemondását elfogadó/kikényszerítő megyei elnökök között robbant ki. Gyurcsány egykori támogatói - köztük az idősebb Gál Zoltán - felvezetése után Gyurcsány Ferenc nekitámadt a szombaton ellene úgymond "puccsot végrehajtó megyei elnököknek", írja a Hírszerző.

Az ülésen résztvevő források egyike "Gyurcsány-forradalom 2.0-ként", a másik "ördögi manipulációként" írta le a történteket.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.