Gyorsított eljárásban ítélték el G. Fodor támadóját

A parkolóbeli, a 888.hu stílusa miatt kialakult szóváltás, illetve elcsattant tockos ügyében szigorú ítélet született: fél év felfüggesztett fogház.
Gyorsított eljárásban állították bírság elé azt a férfit, aki szeptember 16-án, egy bevásárlóközpont parkolójában megütötte G. Fodor Gábort, a Századvég stratégiai igazgatóját, a 888.hu kormánypárti portál főszerkesztőjét. Az ügyészség közleménye szerint – amely nem nevezi meg a sértettet, de egyértelműen utal rá – az elkövetőt garázdaság és becsületsértés miatt hat hónap, két évre felfüggesztett fogházbüntetésre ítélték. Az ítélet jogerőre emelkedett.

Az ügyészségi közlemény szerint a vádlott egy III. kerületi bevásárlóközpont parkolójában vette észre a portál főszerkesztőjét, utána eredt és egy „korábban megjelent cikk miatt trágár szavakkal illette, majd hátulról tenyérrel fejen ütötte". G. Fodor közölte a támadóval, hogy fel fogja jelenteni a rendőrségen, de ő ennek ellenére folytatta a szitkozódást, majd még egyszer hátulról, tenyérrel fejen ütötte, illetve egy alkalommal leköpte.

Az elkövető, Dálnoki László a múlt héten interjút adott a Magyar Nemzet online kiadásának, amelyben kijelentette: már megbánta, hogy verbálisan és tettlegesen megtámadta G. Fodort. Azt mondta, a  Tóbiás József korábbi MSZP-elnök feleségéről megjelent cikk miatt volt dühös G. Fodotta, amelyben a 888 azt állította, hogy a nő pornózott. Elmondása szerint azt mondta G. Fodornak: „mi van, te kis b...i, hogy mersz ilyeneket írni? Mond az neked valamit, hogy Taigetosz? Téged oda kiraktak volna".

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.