Belföld: Gyárfás nem válogatta volna meg a szavait Hosszú Katinka sajtótájékoztatóján - NOL.hu
 

Gyárfás nem válogatta volna meg a szavait Hosszú Katinka sajtótájékoztatóján

Ha elment volna Hosszú Katinka mai szerződés-széttépős sajtótájékoztatójára Gyárfás Tamás, akkor biztosan "nem a megfelelő szavakat használta volna".

Gyárfás Tamás, a Magyar Úszószövetség elnöke a vs.hu-nak azt mondta, nagyon meglepték a ma történtek (amikor is Hosszú Katinka sajtótájékoztatón tépte szét az úszószövetséggel kötött szerződését - a Szerk.), mivel nem gondolja, hogy a problémákat a nyilvánosság előtt kell megtárgyalni. Emellett hitetlenkedve figyelte Hosszú Katinka szerződéstépését is, amit George Bush budapesti beszédének széttépéséhez hasonlított.

Gyárfás Tamás tagadta, hogy Hosszú előző sajtótájékoztatója óta csak egyszer kereste meg az úszónőt. Elmondása szerint többször is kereste Katinkát, igaz, a legutóbbi neki küldött sms-ének másolatát valóban elküldte a Blikk napilapnak is.

Az elnök sajnálja, hogy még mindig nem akar szerepet vállalni Hosszú a magyar úszó vb-s reklámfilmben, de mint utóbb kiderült a szerződésből - melyben 12 milliót ajánlott a szövetség Hosszú Katinkának -, rendelkezésre kell állnia minden hónapban egyszer a világbajnokság teljes kampányidőszakában a reklámozásra, tehát nem csak egyszeri szereplésről lenne szó.

A vs.hu információi szerint az eltépett szerződéssel még az is probléma volt, hogy Katinka szerint a 12 millió forint, amit a szövetség az új szerződésben ajánlott neki, az nem egyenlő azzal a jutalommal, amit az év végén a magyar szövetség szavazott meg a 2015-ben legjobban teljesítő úszóknak. Gyárfás Tamás erre annyit reagált, hogy nem tudja, elutalták-e már a jutalmakat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér