Fidesz: szembe kell nézni a problémákkal

A Fidesz szerint Magyarország és Európa is akkor tud erősödni, ha a problémákról őszintén beszél, szembenéz azokkal és cselekszik.

Ezt a nagyobbik kormánypárt arra reagálva közölte szombaton, hogy Botka László, az MSZP választmányi elnöke azt mondta: "a Fidesz-rezsim lebont és megtagad" minden európai értéket, és a nagyobbik kormánypárt politikájának a többi között egy olyan munkaalapú társadalom a célja, amelyben lassan csak a lapáttal vagy gereblyével végzett közmunka a valódi munka. Szeged szocialista polgármestere sajtótájékoztatón bírálta a szociális ellátórendszer átalakítását is.

A Fidesz közleményében úgy értékelt: a szocialisták választmányi ülésüket követően sem mulasztották el leszólni és megsérteni mindazokat a nehéz helyzetben lévő embereket, akik olyan kistelepülésen élnek, ahol a közfoglalkoztatás az egyetlen esély a munkavállalásra, a fizetésre. Ez a cinikus politika vezetett oda, hogy kormányzásuk alatt megduplázták a munkanélküliséget - hangoztatták. Hozzátették: ma a válságokkal küzdő unióban Magyarországon csökken legjobban a munkanélküliség.

Mint írták, a nemzeti és az európai politika és a politikusok feladata az, hogy az olyan problémákat, mint a tömeges bevándorlás, ne söpörjék a szőnyeg alá, hanem szembenézzenek azzal, és ne saját hazájukat járjanak feljelentgetni és másfél milliárdos megbízást kilobbizni menjenek Brüsszelbe, ahogy azt a baloldali politikusok teszik.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.